Description
Commercial trolley combi ovens 20 bakker GN 1/1
CHEFTOP MIND.Maps™ BIG COMPACT PLUS
Code: XECL-2013-YPRS
Dimensioner og vægt
Bredde 650 mm
Dybde 1002 mm
Højde 1875 mm
Net vægt: 296 kg
Bakkestigning 67 mm
CLIMALUX™
Total fugtighedskontrol.
TØRT.Plus
Udvinder fugt for maksimal smag.
DAMP.Plus
On-demand fugtighed for perfekt bagning.
AIR.Plus
Send, foren, transformer.
DRY.Maxi™
Fugtighed giver plads til smag.
STEAM.Maxi™
Dampens kraft er i dine hænder.
AIR.Maxi™
Leder, forener, transformerer.
EFFEKTIV.Power™
Kraft og effektivitet
Tilslutningspositioner
2 Klemmekort strømforsyning
3 Unipotentialterminal
6 Teknisk dataskilt
7 Sikkerhedstermostat
8 3/4″ hun NPT vandindtag
10 Rotor.KLEAN™ indløb
11 Kammer afløbsrør
12 Varme røg udstødning skorsten
13 Tilslutning af tilbehør
27 Køleluftudtag
Madlavningsydelse
6 minutter b Fuld last : af sprød bacon
8 minutter : Fuld last af grillede koteletter
24 minutter : Fuld last af dampet ris
24 minutter : Fuld last af dampede kartofler
39 minutter : Fuld last af stegt kyllinger (1,3 kg) 12 minutter Plade regenerering
20 minutter Fuld last af butterdej -wienerbrød ( Full load of puff pastry)
25 minutter Fuld last af frisk focaccia
-
Type:
Commercial trolley combi ovens
-
Trays:
20 trays GN 1/1
-
Panel:
9.5″ Touch control panel
-
Power supply:
Electric
-
Dimensions:Width: 650 mmDepth: 1002 mmHeight: 1875 mmWeight: 296 kg
-
Trays specifications:Number of trays: 20Tray size: GN 1/1Distance between trays: 67 mm
-
Power supply:Voltage: 380-415V 3N~Electric power: 38 kWFrequency: 50 Hz
-
*Consumption in kWh and CO2 Emissions:Consumption in kWh: CO2 emissionEstimate based on daily use of the oven (365 days/year): 138 kWh/day0 Kg CO2/day The estimate includes only direct emissions produced by the oven. Indirect emissions can be reduced to zero by choosing to purchase energy from renewable sources.6 full loads of roast chickens 6 full loads cooking with steamEstimated assuming the following weekly washing programs (52 weeks/year): 7 long washes